Δευ. - Παρ.: 9:00 - 18:00
Σαβ.-Κυρ. 9:00 - 14:00
+30 215 0000 215
Τηλέφωνο
Ελ. Βενιζέλου 194, 17676 Αθήνα
Διεύθυνση

News & Blog

Γιατι να επιλεξετε το WordPress για την ιστοσελιδα σας

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μία από τις ερωτήσεις που θέτουμε συχνά είναι: Γιατί να χρησιμοποιήσω το WordPress; Δεν είναι αρκετά καλός ο παλιός ιστότοπός μου; Γιατί πρέπει να μεταβείτε στο WordPress από άλλη πλατφόρμα; Εάν ρωτάτε αυτές τις ερωτήσεις, τότε είστε στο σωστό μέρος.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ 6 σημαντικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε το WordPress. Θα καλύψουμε επίσης όλους τους διαφορετικούς τύπους ιστότοπων που μπορείτε να δημιουργήσετε με το WordPress καθώς και να παρουσιάσετε δημοφιλείς ιστότοπους που χρησιμοποιούν το WordPress.

1. WordPress is Free (open source)

Το WordPress είναι ένα ελεύθερο λογισμικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε, να το εγκαταστήσετε, να το χρησιμοποιήσετε και να το τροποποιήσετε για να ταιριάξετε τις ανάγκες σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος ιστότοπου.

Παρόλο που το ίδιο το λογισμικό WordPress είναι δωρεάν, χρειάζεστε ένα domain name και web hosting για να το εγκαταστήσετε.

Ένα όνομα τομέα είναι η διεύθυνση του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο. Αυτό πληκτρολογούν οι χρήστες σας στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης για να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας (για παράδειγμα, wpbeginner.com).

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι το σπίτι του ιστότοπού σας όπου αποθηκεύονται όλα τα αρχεία ιστότοπού σας.

2. WordPress είναι εύκολο να προσαρμοστεί με Θέματα και Plugins

Ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το WordPress δεν είναι ούτε σχεδιαστές ιστοσελίδων ούτε προγραμματιστές. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να χρησιμοποιούν το WordPress χωρίς προηγούμενη γνώση του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Για τους μη τεχνολογικούς καταλαβαίνω ανθρώπους, WordPress είναι η τέλεια λύση, επειδή υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν templates ιστοσελίδα (θέματα) που μπορείτε να επιλέξετε. Υπάρχει ένα τέλειο θέμα WordPress για σχεδόν κάθε είδος ιστότοπου (είτε πρόκειται για ένα blog, για έναν επαγγελματικό χώρο είτε για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα).

Τα θέματα WordPress είναι εύκολο να προσαρμοστούν, επειδή πολλά από αυτά έρχονται με το δικό τους πίνακα επιλογών που σας επιτρέπει να αλλάζετε χρώματα, να ανεβάζετε το λογότυπο, να αλλάζετε το φόντο, να δημιουργείτε όμορφα ρυθμιστικά και να το προσαρμόζετε πραγματικά στις ανάγκες σας χωρίς να γράφετε κανέναν κώδικα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένες λειτουργίες στην ιστοσελίδα σας WordPress χρησιμοποιώντας plugins. Τα plug-ins του WordPress είναι σαν εφαρμογές για τον ιστότοπό σας, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε προηγμένες λειτουργίες όπως αναλυτικά στοιχεία, φόρμες επικοινωνίας, περιοχή μέλους και πολλά άλλα.

Ακριβώς όπως τα θέματα, υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν και premium plugins διαθέσιμα για να χρησιμοποιήσετε. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε το άρθρο μας σχετικά με τα plugins του WordPress και πώς λειτουργούν.

3. WordPress is SEO Friendly

Το WordPress γράφεται χρησιμοποιώντας τον κώδικα high-quality - υψηλής ποιότητας και παράγει σημασιολογική σήμανση. Σε no-geek όρους, αυτό κάνει την Google και άλλες μηχανές αναζήτησης φιλικά στο WordPress.

4. WordPress is Easy To Manage

Το WordPress συνοδεύεται από ένα ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης ενημερώσεων. Αυτό σας επιτρέπει να ενημερώσετε τα plugins και τα θέματα σας μέσα από τον πίνακα ελέγχου admin του WordPress.
Το WordPress σας ειδοποιεί επίσης όταν υπάρχει διαθέσιμη μια νέα έκδοση του WordPress, ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας κάνοντας απλά κλικ σε ένα κουμπί.
Για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από τυχόν ατύχημα ή χάκερ, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο εφεδρικού αντιγράφου WordPress για να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία.
Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας WordPress εν κινήσει με τις εφαρμογές WordPress για κινητά.

5. Το WordPress είναι ασαφαλές

Το WordPress αναπτύσσεται με γνώμονα την ασφάλεια και θεωρείται μια πολύ ασφαλής και ασφαλή πλατφόρμα για τη λειτουργία ενός δικτυακού τόπου. Ωστόσο, όπως και ο πραγματικός κόσμος, το Διαδίκτυο μπορεί να είναι ένα αβέβαιο μέρος.
Υπάρχουν εισβολείς εκεί έξω που θέλουν να πάρουν τα χέρια τους όσα περισσότερα wordpress θα μπορούσαν.
Για να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας WordPress, υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το κάνετε ακόμα πιο ασφαλές. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στον οδηγό ασφαλείας WordPress βήμα προς βήμα για αρχάριους.

6. WordPress μπορεί να χειριστεί διαφορετικούς τύπους μέσων

Το WordPress δεν περιορίζεται μόνο στη σύνταξη κειμένου. Έρχεται με ένα ενσωματωμένο μέσο μεταφόρτωσης μέσων για τη διαχείριση εικόνων, αρχείων ήχου και βίντεο.
Το WordPress υποστηρίζει ιστότοπους με δυνατότητα oEmbed που σημαίνει ότι μπορείτε να ενσωματώσετε βίντεο YouTube, φωτογραφίες Instagram, Tweets και ήχο Soundcloud μόλις επικολλήσετε τη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα επεξεργασίας μηνυμάτων WordPress.

webhosting-design-new222x86.png
We create web products for the help and
growth of your business.

Στόχος μας η επιτυχία σας!

Ραντεβού λοιπόν στην κορυφή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ PORTAL

Email Address:
Password:

.gr domains

καταχωρητής για .gr domains με 
Αρ.Πρωτοκόλλου ΕΕΤΤ W2259/05-10-15
© Copyright 2024 Ipapaki.gr. All Rights Reserved.

Search