Δευ. - Παρ.: 9:00 - 18:00
Σαβ.-Κυρ. 9:00 - 14:00
+30 215 0000 215
Τηλέφωνο
Ελ. Βενιζέλου 194, 17676 Αθήνα
Διεύθυνση

Καινοτόμες υπηρεσίες σε συνεργασία της IPAPAKI.GR με τον όμιλο εταιρειών
MC KOPELOUZOS

VIRTUAL REALITY για Δήμους

VIRTUAL REALITY για Δήμους

Virtual PBX (VoIP τηλεφωνικό κέντρο)

Virtual PBX (VoIP τηλεφωνικό κέντρο)

Virtual Επικοινωνία

Virtual Επικοινωνία

Καινοτόμες Ιστοσελίδες με το δικό σας Facebook

Καινοτόμες Ιστοσελίδες με το δικό σας Facebook

Client 1
Client 2
Client 3

Καινοτομία σε υπηρεσίας πληροφορικής

Με τον όρο καινοτομία εννοείται η νέα και πρωτοποριακή ιδέα για την υλοποίηση κάποιου πράγματος ή η νέα διαδικασία αυτής της υλοποίησης, καθώς επίσης και η εφαρμογή νέων εφευρέσεων ή ανακαλύψεων για την πραγματοποίηση κάποιου αποτελέσματος.

UNIFIED COMMUNICATIONS

UNIFIED COMMUNICATIONS

Voice, Video, Fax, Professional Chat, SMS easily integrated with email server, web server, security server and business applications.

Virtual PBX (VoIP τηλεφωνικό κέντρο)

Virtual PBX
(VoIP τηλεφωνικό κέντρο)

Η Sipon προσφέρει λύση για το Virtual PBX με χαρακτηριστικά όπως IVR, Ring Groups, Conference Room κ.α.

VR περιήγηση στην πόλη

VR περιήγηση στην πόλη

Ο προσωπικός σας οδηγός θα σας οδηγήσει στις καλύτερες στιγμές της παλιάς πόλης σε περίπου 60 λεπτά.

VR περιήγηση σε άλλη εποχή στην πολή που ζείτε.

Το όραμα μας: Είναι να κάνουμε το ανθρώπινο όνειρο για το ταξίδι μέσα στο χρόνο μια πραγματικότητα.

Ένα όραμα για όλους τους Δήμους στην Ελλάδα

Ταξιδεύω στον χρόνο και μαθαίνω την ιστορία από κοντά.

This image for Image Layouts addon

Περιήγηση
στην πόλη σου σε άλλη εποχή

Τι θα έλεγες εάν μπορούσες να βρεθείς στην εποχή που χτίζεται ή Ακρόπολη στην Αθήνα και να μπορείς να μιλήσεις με τους μεγάλους φιλοσόφους όπως τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα;

περισσότερα

UNIFIED COMMUNICATIONS

IP Telephony, Videoconference and Professional Chat integrated with email

Ενοποιημένες επικοινωνίες

Η υπηρεσία αυτή είναι ένα ενοποιημένο κέντρο επικοινωνιών, χωρίς όριο χρηστών ή επεκτάσεων τηλεφώνου, το οποίο λειτουργεί σε ήδη υπάρχων δίκτυα ή σε ιδιωτικό cloud.
Δεδομένου ότι το κέντρο επικοινωνιών περιλαμβάνει τηλεφωνία, τηλεδιάσκεψη και επαγγελματική συνομιλία, και ταυτόχρονα ενσωματωμένη με υπηρεσία email, είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση email, ως κοινή διεύθυνση (διεύθυνση UCoIP), για εύκολη επικοινωνία μέσω των διαθέσιμων καναλιών επικοινωνίας.
Παρέχει επίσης μια ιστοσελίδα UCoIP που επιτρέπει σε οποιονδήποτε εξωτερικό χρήστη, είτε είναι συνεργάτης είτε πελάτης, να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω φωνής, chat, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεδιάσκεψης.

UCoIP Page

Με τις Ενοποιημένες επικοινωνίες, σας παρέχεται μια ιστοσελίδα UCoIP, η οποία συγκεντρώνει, σε ένα μέρος, διάφορους τρόπους επικοινωνίας [φωνή, chat, email και βιντεοκλήση]. Και οποιοσδήποτε εξωτερικός χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας, από τον επιχειρηματικό σας συνεργάτη στους πελάτες σας, ακόμα κι αν δεν διαθέτει τεχνολογία IPBRICK. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να γράψουν τη σελίδα σας UCoIP (παράδειγμα: user.ucoip.net) σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο και θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας.

Μια μοναδική διεύθυνση για επικοινωνία, αλλά ποια;

Μια διεύθυνση που θα μπορεί να ενοποιεί όλες τις άλλες διευθύνσεις σε μία και με αυτόν τον τρόπο θα επικοινωνούν όλοι μαζί σας...

Έχετε σκεφτεί ποτέ αυτήν την ερώτηση;
Και αν ναι, ποια θα πρέπει να είναι αυτή η μοναδική διεύθυνση;
Θα ήταν σίγουρα μια διεύθυνση που επιτρέπει την ταυτόχρονη αναγνώριση ενός ατόμου και του οργανισμού.

Θα μπορούσε να είανι η διεύθυνση με την εξής μορφή: person@company.com
Όμως κάποιος θα πει, "Δεν είναι αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;"

Και απαντάμε ...
Γιατί δεν μπορεί να είναι αυτή η διεύθυνση χρήστη;
Αυτή η διεύθυνση μπορεί να είναι η διεύθυνση χρήστη και θα πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε για να επικοινωνήσουμε με τις διάφορες διαθέσιμες φόρμες, όπως: Email (όπως χρησιμοποιήθηκε αρχικά), τηλεφωνία, Βίντεο και Επαγγελματική συνομιλία Chat.

Image

Από την ιδέα έως την εφαρμογή

Με τη χρήση των επικοινωνιών IP για πρωτόκολλα φωνής, βίντεο, chat και email, μπορεί κάποιος να καλέσει το όνομα χρήστη στον υπολογιστή ή στο κινητό του και να επικοινωνήσει σε όλα τα παραπάνω κανάλια.

Αντικατάσταση του "@" με μια κουκκίδα "."
Πληκτρολογώντας μια απλή διεύθυνση ιστού σε ένα πρόγραμμα περιήγησης "user.company.com" (αντί του user@company.com), προσεγγίζετε εύκολα το επιθυμητό άτομο, χωρίς να χρειάζεται να απομνημονεύσετε πολλές διευθύνσεις (Διεύθυνση email, διευθύνσεις Skype, αριθμοί τηλεφώνου και Εταιρικά links).

Μπορείτε να στείλετε ένα email, να συνομιλήσετε, να πραγματοποιήσετε μια φωνητική- ή βιντεο- κλήση, στο άτομο που επιθυμείτε από τη σελίδα UCoIP user.company.com.
Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα επικοινωνήσετε με κάποιο άτομο, επειδή ακόμη και οι τηλεφωνικές κλήσεις ανακατευθύνονται στο προσωπικό του τηλέφωνο!

Image

IPBRICK.CAFE Digital Workspace

Ιστοσελίδα όπως το facebook για ετερικές ανάγκες

Image

Το IPBRICK.CAFE είναι ένας ιδιωτικός και ασφαλής χώρος ανταλλαγής πληροφοριών σε εταιρείες, ο οποίος επιτρέπει όχι μόνο τον εξορθολογισμό της επικοινωνίας της εταιρείας με τους υπαλλήλους της, αλλά και την επικοινωνία μεταξύ των ίδιων των εργαζομένων.
Λειτουργεί με έναν ολοκληρωμένο τρόπο με τις ενοποιημένες επικοινωνίες του IPBRICK: Φωνή, τηλεδιάσκεψη, επαγγελματική συνομιλία και email.

Advantages of Implementing a Enterprise Social Network Solution:

Συγκέντρωση επικοινωνιών: Φωνή, Τηλεδιάσκεψη, Επαγγελματική συνομιλία και email.

Μειώνει την επισκεψιμότητα μέσω email εντός του οργανισμού, χάρη στη δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων για όλους τους χρήστες ή ομάδες χρηστών, απευθείας στον κοινωνικό χώρο, κάτι που επιτρέπει σε όλους τους συμμετέχοντες να αλληλεπιδράσουν με τη δημοσίευση και τις πληροφορίες να συγκεντρωθούν σε έναν εύκολα προσβάσιμο χώρο.

Επιτρέπει σε άτομα που δεν χρησιμοποιούν την τεχνολογία IPBRICK να επικοινωνούν με χρήστες της τεχνολογίας IPBRICK, μέσω σελίδας UCoIP, μέσω κλήσης, τηλεδιάσκεψης, επαγγελματικής συνομιλίας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν λογισμικό ή να υποστηρίξουν οποιοδήποτε κόστος επικοινωνίας.

Επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο (δυνατότητα επικοινωνίας με όλα τα στοιχεία μέσω φωνής, τηλεδιάσκεψης, επαγγελματικής συνομιλίας και email) ανεξάρτητα από τη φυσική τοποθεσία.

Μείωση του κόστους επικοινωνίας.

+302150000215

+302150000215

info@ipapaki.gr

info@ipapaki.gr

webhosting-design-new222x86.png
We create web products for the help and
growth of your business.

Στόχος μας η επιτυχία σας!

Ραντεβού λοιπόν στην κορυφή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ PORTAL

Email Address:
Password:

.gr domains

καταχωρητής για .gr domains με 
Αρ.Πρωτοκόλλου ΕΕΤΤ W2259/05-10-15
© Copyright 2024 Ipapaki.gr. All Rights Reserved.

Search